NextGen

Jong en ambitieus talent

NextGen is het jongerennetwerk van NLdigital en verbindt jonge, ambitieuze talenten uit de digitale sector. Het netwerk biedt handvatten aan bedrijven om millennials te binden en aan young professionals om de nieuwe leiders van morgen te worden: ‘The Next Generation’. Werk je bij een lidbedrijf van NLdigital en wil je ook deelnemen?

‘Serious fun’

NextGen heeft een eigen bestuur. Gedurende het jaar zetten bestuursleden zich vrijwillig in om de digitale sector positief op de kaart te zetten en jong talent een podium te bieden om zich te kunnen profileren. Dit doen zij door events te organiseren, met ‘serious fun’ als uitgangspunt. Denk hierbij aan een sportmiddag, challenge, pubquiz, debat met ministerie van EZK en een innovatie event.

Young professionals (< 35 jaar) van onze lidbedrijven mogen gratis deelnemen aan deze events. Houd hiervoor de agenda van NLdigital in de gaten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van dit netwerk? Volg dan onze LinkedIn-pagina of meld je direct aan voor het netwerk.

Bestuur

Het bestuur van NextGen bestaat uit zes leden, allen werkzaam bij lidbedrijven van NLdigital. In december 2022 heeft Delaney Diederik de rol van voorzitter overgenomen van Tim Janssens. De bestuursleden van NextGen:

Bestuur NextGen

Vlnr en boven naar onder: Delaney Diederik, Jonne van Gils, Mitchel van Veen, Floris Vrolijk, Samira Mellenbergh en Claartje Eeuwen. 

Nieuwe voorzitter

In december 2022 heeft Delaney Diederik het voorzitters’stokje’ overgenomen van Tim Janssens, die zo’n drie jaar voorzitter is geweest. Delaney is werkzaam als Senior Consultant bij IBM.

Innovatie event

Eén van de events die NextGen jaarlijks organiseert is het Innovatie Event. Als young professional in de digitale sector wil je blijven innoveren. Maar hoe doe je dat? Tijdens het Innovatie Event worden de nieuwste ontwikkelingen besproken aan de hand van een thema en met vernieuwende ondernemers. Zo was in 2020 het thema 5G & Health. Met internationale sprekers werden deze onderwerpen vanuit verschillende perspectieven belicht. Bekijk de aftermovie:

Meld je aan bij NextGen

Ben jij een jong, ambitieus talent uit de digitale sector (werkzaam bij een lidbedrijf van NLdigital)?
en wil jij je inzetten om digitaal Nederland positief op de kaart te zetten?

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via nextgen@nldigital.nl.