5 juli 2013

Young ICT Professionals-netwerk Nederland ICT genomineerd voor Computable Award

‘CrissCross’

In de Challenge werden de leden van het YIP-netwerk uitgedaagd na te denken over oplossingen om de oudere en jongere vrijwilligers van het Nederlandse Rode Kruis met elkaar te verbinden. De toepassing ‘CrissCross’ kwam als beste oplossing uit de bus. ‘CrissCross’ is een tool met een buddysysteem, waarbij unieke kennis van oudere en jongere vrijwilligers beter op elkaar aansluiten met behulp van de inzet van social media.

De jury van de Computable Awards omschrijft het initiatief van het YIP-netwerk om een vrijwilligersorganisatie als het Nederlandse Rode Kruis te helpen als ‘lovenswaardig’. “Een knap staaltje van binding dat een nominatie meer dan waard is”, aldus de jury (klik op link voor het volledige commentaar).

Stemmen

Tot medio september kunt u via de website van Computable stemmen op het YIP-netwerk van Nederland ICT. De uitreiking van de Computable Awards vindt plaats op 7 november.

Over het YIP-netwerk

In het Young ICT Professionals-netwerk hebben jonge, ambitieuze talenten uit de ICT-branche zich verenigd. Het netwerk zet zich in om ICT positief op de kaart te zetten en biedt jong ICT-talent een podium om zich te kunnen profileren.

Meer weten over het YIP-netwerk? U kunt hiervoor contact opnemen met Nederland ICT via 0348 – 49 36 36 of e-mail.