7 juni 2018

Op zoek naar kandidaten voor richting Software Engineering en Business Analytics?

ARBEIDSMARKT, ONDERWIJS

Nederland ICT werkt samen met het Make IT Work programma van de Hogeschool van Amsterdam. Dit programma maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich om te laten scholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work. Er is inmiddels een nieuwe grote groep kandidaten (streng) geselecteerd die de eerste ronde van de selectieprocedure met goed gevolg heeft afgerond.

Werkgeversmarkt

Om de kandidaat-cursisten en de werkgevers aan elkaar te koppelen is er door het projectteam Make IT Work een werkgeversmarkt georganiseerd. Deze vindt plaats op dinsdag 19 juni a.s. op de Campus van de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens de werkgeversmarkt heb je als werkgever een statafel ter beschikking in een gezamenlijke grote ruimte waar je met de kandidaten in gesprek kunt gaan en je bedrijf kunt presenteren.

De werkgeversmarkt draait om de omscholingsrichting Software Engineering en Business Analytics. Doel van deze na-middag/avond is dat elke werkgever meerdere sollicitatiegesprekken inplant met kandidaten. Uit deze sollicitatiegesprekken komen vervolgens een of meerdere kandidaten naar voren waar de werkgever een intentieverklaring mee wil afsluiten. Met de afgesloten intentieverklaring kunnen de cursisten het omscholingstraject op 3 september 2018 starten.

Dus ben je een werkgever en op zoek naar gemotiveerde werknemers op het gebied van Software Engineering en/of Business Analytics?! Kom dan naar de werkgeversmarkt op dinsdag 19 juni a.s. in Amsterdam.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 19 juni 2018
  • Tijd: inloop van 16.30 – 16.50 uur voor inrichting tafel, 17.10 u. start speeddates, 20.00 uur einde werkgeversmarkt.
  • Locatie: Campus van de Hogeschool van Amsterdam (Kohnstammhuis, in de centrale ontvangsthal), Wibautstraat 2-4, Amstelcampus, AMSTERDAM.
  • Voor een broodje en een drankje wordt gezorgd.

Meer informatie

Bekijk hier de volledige uitnodiging voor de werkgeversmarkt van het Projectteam Make IT Work. Voor vragen kun je contact opnemen met Baukje Vetter op nr.: 06 – 11 26 53 06.