19 augustus 2021

Welke vrouwelijke Tech-collega nomineer jij?

DIVERSITEIT EN INCLUSIE
Nomineer nu

Op 5 oktober is het Diversity Day. Tijdens deze dag organiseren bedrijven een eigen activiteit om aandacht te vragen voor diversiteit. Dit is voor NLdigital een uitgelezen kans om meer zichtbaarheid te geven aan inspirerende vrouwen in Tech. Dus nomineer de voor jou meest inspirerende vrouw in Tech!

We geloven in de kracht van (vrouwelijke) rolmodellen, om zo bestaande en nieuwe generaties te inspireren en motiveren. Rolmodellen kunnen helpen om structurele patronen te doorbreken. Met deze ‘meest inspirerende vrouwen in Tech-lijst’ willen wij aan andere bedrijven laten zien dat er vele inspirerende vrouwen bestaan die werkzaam zijn binnen de Tech en zich inzetten voor diversiteit en inclusie.

Nomineer de meest inspirerende vrouwen in Tech

Ben of ken jij een inspirerende vrouw die werkt in de Tech en die op deze lijst moet staan? Nomineer haar dan vóór 20 september 2021 via de button op deze pagina. Wij nemen daarna contact met jou op voor de contactgegevens van de genomineerde om toestemming te vragen, een korte toelichting en een foto. NLdigital presenteert de lijst op 5 oktober 2021 tijdens Diversity Day.

Momenteel zijn de nominaties gesloten.