7 november 2019

Uitnodiging deelname benchmark beloningen voor softwarebedrijven

SOFTWARE

Een beter inzicht krijgen of de arbeidsvoorwaarden van je medewerkers marktconform zijn? Neem deel aan het IT Beloningsonderzoek voor softwarebedrijven dat we dit jaar starten na een oproep van meerdere van de softwareleden. Dit onderzoek doen we samen met HR-adviesbureau Human Capital Group.

De arbeidsmarkt verandert en functies, rollen en taken wijzigen continue. Met meer inzicht in de marktconformiteit van je loonkosten stel je beter vast of je nog steeds die aantrekkelijke werkgever bent én waar de meeste kansen tot verbetering liggen. Door de juiste beloningsoplossingen aan je medewerkers te bieden, heb je meer grip op de loonkosten en het HR-beleid.

De benchmark is tot stand gekomen na oproep van meerdere leden van NLdigital die aangaven behoefte te hebben aan een benchmark beloningen die zich exclusief richt op medewerkers van softwarebedrijven. NLdigital organiseert de benchmark in samenwerking met HR-adviesbureau Human Capital Group. De eerste bedrijven hebben al een testfase doorlopen die goed is bevallen. De representativiteit van de geïnteresseerden is goed, met een variatie in grootte, regio en type activiteiten.

De kwaliteit van deze benchmark:

  • de specifiek samengestelde referentiemarkt bestaat uitsluitend uit vergelijkbare IT-organisaties;
  • de vergelijking wordt nauwkeuriger gemaakt door als grondslag functie-inhoud te gebruiken in plaats van functienaam;
  • alleen de meest actuele data uit hetzelfde jaar worden gebruikt voor de vergelijkingen;
  • de uitvoering ligt bij een ervaren uitvoerder van benchmarks, de Human Capital Group.

Het is een betaalde dienstverlening (afhankelijk van het aantal medewerkers). Deelname is mogelijk voor zowel leden als niet-leden, maar leden van NLdigital krijgen 20% korting.

Meer informatie? Neem contact op met Else van Nieuwkerk, elsevannieuwkerk@nldigital.nl of 0348 – 493 636.

Deelnemen aan het IT Beloningsonderzoek voor softwarebedrijven?

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Else van Nieuwkerk.

Neem contact op