4 februari 2020

Nieuw ledenportal, nieuwe mogelijkheden!

Ledenportal NLdigital

Hoera! We hebben iets nieuws voor onze leden om nóg meer uit het lidmaatschap van NLdigital te halen. Met trots presenteren we… ons nieuwe ledenplatform!

Het ledenportal is volledig gebaseerd op wensen en suggesties van onze leden. Wat kun je op het nieuwe platform? Heel veel! Bereik nieuwe prospects, stel vragen aan onze juristen en HR-adviseurs, werk samen in ledennetwerken… en nog veel meer! Benieuwd? Neem snel een kijkje op leden.nldigital.nl.

Een eigen commerciële bedrijfspagina

Als onafhankelijke partij worden we vaak gevraagd naar referenties. Daar zagen we een kans voor onze leden. Ieder lidbedrijf heeft vanaf nu een eigen pagina op onze website. Onze leden bepalen zelf wat ze hierop plaatsen.

Eenvoudige voorbeelddocumenten

Ga niet zelf het wiel uitvinden. Bespaar tijd en investeringen door gebruik te maken van onze modeldocumenten. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden, een standaard verwerkersovereenkomst en nog veel meer. Je vindt ze op het ledenportal.

Stel je vragen aan onze juristen en HR-adviseurs

Wist je dat je met al je HR- en juridische vraagstukken bij ons terecht kunt? Dit kan nu nog gemakkelijker via de ledenportal. Onze juristen en HR-adviseurs helpen je (veelal) gratis met jouw kwestie. >> Meer informatie

Relevante informatie op maat

Altijd relevante informatie op maat ontvangen? Via het ledenportal kan ieder lid zijn eigen informatievoorkeuren opgeven, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste, voor jou relevante ontwikkelingen. >> Pas jouw voorkeuren aan

Samenwerken in ledennetwerken

Ben jij al lid van één van onze ledennetwerken? Via speciale (afgesloten) ledennetwerkpagina’s delen we updates, documenten en vergaderstukken. Nog geen lid? Via het ledenportal schrijf je je eenvoudig in voor het netwerk van jouw keuze. >> Schrijf je in voor een ledennetwerk

Met een klik inschrijven voor evenementen

Inschrijven voor onze netwerkevents en bijeenkomsten is nu nóg makkelijker. Log in en schrijf je met één klik in voor onze evenementen.

 

Hoe krijg ik een inlog?

Iedereen die werkt bij een lidbedrijf van NLdigital kan een inlog voor het ledenportal aanvragen. Ben je nog geen lid? Klik dan hier om lid te worden.