11 februari 2015

Nederlandse Ambassade in Brussel organiseert Cybersecurity Speeddating

CYBERSECURITY

De Nederlandse Ambassade in Brussel organiseert in samenwerking met Nederland ICT en bureau A & B Partners op 25 maart 2015 een Cybersecurity speeddating met Belgische bedrijven en organisaties. Er is tevens een netwerklunch met gastspreker en u kunt een bezoek brengen aan de beurs InfoSecurity.be.

Waarom wordt dit georganiseerd?

  • Recente hackings en spionages leren ons dat er geen enkele organisatie –groot of klein, privaat of publiek – of sector gespaard blijft en cyber crime niet stopt aan de grens.
  • Met het gastheerschap van de 4de Global Conference on Cyberspace in Den Haag neemt Nederland internationaal het voortouw op een thema dat iedereen raakt en steeds belangrijker wordt: de beveiliging van vertrouwelijke gegevens op het Internet.
  • Na het Low Countries High Cyber Security seminar van vorig jaar, waar beleidsmakers, kennisinstellingen en experts uit Nederland en België bijeenkwamen, is het nu tijd voor een zakelijke kennismaking tussen aanbieders van cybersecurity oplossingen en organisaties ‘at risk’.

Programma

09.00 uur Inloop en koffie
10.00 uur Speeddating
12.30 uur Netwerk lunch met gastspreker van Digital Europe
14.00 uur Bezoek aan de vakbeurs Infosecurity.be
17.00 uur Einde

Doelgroep

Deze speeddating is bedoeld voor Nederlandse ondernemers met kennis en expertise op het gebied van ICT en cybersecurity die Belgische organisaties ‘at risk’ willen ontmoeten.

Locatie

Nederlandse Ambassade, Kortenberglaan 4-10, 1040 Brussel, België

 

Low Countries High Cyber Security is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Brussel om kennisuitwisseling en samenwerking tussen bedrijven en organisaties in Nederland en België op het gebied van internetveiligheid te stimuleren.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades.