22 januari 2014

Minister Kamp opent Ondernemersplein.nl

Het Ondernemersplein.nl is een samenwerkingsverband van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, De Vereniging van Nederlandse Gemeenten en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Alle informatie van de (semi)overheid op het gebied van ondernemen is toegankelijk op www.ondernemersplein.nl.

Gemak

Gebruikers kunnen informatie zelf eenvoudig zoeken op branche, regio of een bepaald onderwerp. Het aanvragen van een vergunning, het indienen van subsidieverzoeken of een mutatie doen in het handelsregister; het kan allemaal met meer gemak. De online dienst is optimaal afgestemd op de behoefte van de ondernemer. Gelijktijdig met de website werd ook een financieringsdesk geopend.: één centraal telefoonnummer met een overzichtspagina voor alle vragen over financieringen is te vinden op het Ondernemersplein.nl.

Ondernemersplein wordt verder uitgebreid

De komende periode sluiten meer overheden aan en wordt het Ondernemersplein.nl doorontwikkeld. Diensten als online webinars (e-learning) en video’s maken trends en nieuwe ontwikkelingen zichtbaar.