4 oktober 2021

Meest inspirerende vrouwen in Tech 2021

DIVERSITEIT EN INCLUSIE

Vandaag is het Diversity Day en presenteren wij met veel trots de lijst Meest inspirerende vrouwen in Tech 2021. Deze inspirerende vrouwen maken de Nederlandse Tech-sector diverser én inclusiever

Méér vrouwen in tech

Diversiteit is een breed begrip. Eén belangrijk onderdeel hierin is de vertegenwoordiging van vrouwen in de digitale sector in Nederland: op dit moment is dit slechts 18%. Het aandeel vrouwen moet omhoog! Want, inzetten op diversiteit en inclusie binnen de digitale sector is slim, logisch en eerlijk. Bovendien is de instroom van vrouwelijk arbeidspotentieel hard nodig om de tekorten op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen.

Because you can’t be what you can’t see!

Met deze lijst willen we meer zichtbaarheid geven aan inspirerende vrouwen in tech. Want we geloven in de kracht van (vrouwelijke) rolmodellen, om zo bestaande en nieuwe generaties te inspireren en motiveren.

We blijven de lijst uitbreiden, want inspirerende voorbeelden heb je nooit genoeg. Wil je in contact komen met een van deze vrouwen? Stuur dan een mail naar de Taskforce Diversiteit & Inclusie.