22 mei 2019

Aankomende IT’ers zoeken werkgevers!

ARBEIDSMARKT
Make IT Work

Op zoek naar IT-talent? Je bent niet de enige. Er is in onze sector helaas nog steeds een groot tekort aan software developers, data-analisten en security-experts. Een van de manieren om het tekort op korte termijn aan te pakken is omscholing. Daarom is Nederland ICT de samenwerking aangegaan met het succesvolle omscholingsprogramma Make IT Work. Het programma koppelt werkgevers aan talentvolle cursisten die in een jaar tijd worden klaargestoomd om binnen het bedrijf aan de slag te gaan.

Voor een nieuwe ronde Software Engineering en Business & Data Analytics Specialist staat een recordaantal cursisten te trappelen. Volop kansen voor bedrijven om nieuw talent te werven dus! Dat kan op 13 juni tijdens de werkgeversmarkt. Daar komen 120 cursisten die door de selectieprocedure zijn gekomen in contact met potentiële werkgevers.

Lijkt het je interessant om met toekomstige medewerkers in contact te komen? Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Baukje Siebrecht van Make IT Work: 06-11265306 .

Over Make IT Work

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam. Het programma maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Nederland ICT werkt sinds 2017 samen met Make IT Work om de succesvolle formule te helpen op te schalen.

Het programma won vorig jaar de Pro-Motor Award voor samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs en werd door de Eurocommissaris voor Digitale Economie benoemd tot Europees voorbeeldproject voor het verbeteren van digitale vaardigheden.

Kijk voor meer informatie op www.it-omscholing.nl/