13 juni 2013

Maak kennis met de nieuwe leden van Nederland ICT

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. De nieuwe leden zijn Ambiance Technology, CRM Resultants, DOCCO, Eurofiber Nederland en iPublications. In dit bericht stellen de bedrijven zich kort aan u voor.

 • Ambiance Technology B.V. (Heiloo) – Leverancier van ICT-apparatuur en consumentenelektronica.
  Website: www.ambiancetechnology.com
 • CRM Resultants (Hilversum) – Eerste Microsoft Gold-partner die zich volledig richt op CRM. In 10 jaar tijd is CRM Resultants uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Microsoft Dynamics CRM, met name in de segmenten Financial Services en Hoger Onderwijs.
  Website: www.crm-resultants.nl
 • DOCCO (Hilversum) – Advies, consultancy en training rondom ICT, procesoptimalisatie en verandermanagement gericht op de accountancymarkt.
  Website: www.docco.nl
 • Eurofiber (Utrecht) - Snelgroeiend Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in connectiviteit op basis van glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt. Daarnaast biedt Eurofiber de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.
  Website: www.eurofiber.com
 • iPublications B.V. (Amersfoort) – Jonge organisatie op het gebied van softwareontwikkeling die zich volledig richt op het schrijven van maatwerksoftware en het koppelen van systemen (systeemintegratie).
  Website: www.ipublications.net

Alle leden van Nederland ICT staan vemeld op www.nederlandict.nl/leden. Staat het logo van uw bedrijf nog niet op de ledenlijst? Stuur dan uw bedrijfslogo via e-mail aan Miranda Zwijnenburg van Nederland ICT.