17 april 2013

Maak kennis met de nieuwe leden van Nederland ICT

 • CloseSure (Hengelo/Utrecht) – IT-diensten op het gebied van business intelligence, software testing en Schoolkassa. Daarnaast heeft CloseSure veel kennis als het gaat om werken op afstand en begeleiden zij hun klanten met het behalen van voordelen op dit gebied.
  Website: www.closesure.nl
 • Flexdata (Dordrecht) – Ontwikkeling en levering van het softwarepakket ProtasXL voor de automatisering van mondzorgpraktijken en tandtechnische laboratoria. Daarnaast levert en ondersteunt Flexdata de hardware en infrastructuur voor deze bedrijven.
  Website: www.flexdata.nl
 • Gordebeke Solutions (Venlo) – Allround ICT-bedrijf met diensten zoals webhosting/online backup, webdesign, bouw/onderhoud/verkoop van computers, online verkoop en beamerverhuur.
 • Lucas IT B.V. (Albergen) – Gespecialiseerd in het totaalconcept van automatisering: van hard- en software tot telecom en VOIP, van netwerk- en systeembeheer tot webdesign en hosting.
  Website: www.lucasit.nl
 • Point 42 B.V. (Reeuwijk) – Slimme oplossingen voor het uitwisselen en borgen van informatie. Tevens verzorgt Point42 de integratie en eenduidige presentatie van informatie uit verschillende applicaties.
  Website: www.point42.nl
 • SAS Nederland B.V. (Huizen) – Specialist op het gebied van business analytics software en de grootste onafhankelijke business intelligence-leverancier.
  Website: www.sas.com/nl
 • Siemens Enterprise Communications B.V. (Utrecht) – Wereldspeler op het gebied van unified communications-oplossingen. Tevens groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.
  Website: www.siemens-enterprise.com/nl

Alle leden van Nederland ICT staan vemeld op www.nederlandict.nl/leden. Staat het logo van uw bedrijf nog niet op de ledenlijst? Stuur dan uw bedrijfslogo naar Nederland ICT.