7 augustus 2019

Korting voor leden bij SMART Humanity 2019

INNOVATIE, INNOVATIE

Op 14 november vindt het event ‘SMART Humanity 2019’ plaats in Amsterdam, georganiseerd door onze vrienden van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI). Leden van NLdigital ontvangen mooie korting bij deelname. Iets voor jou?

Wat gaat de impact zijn van technologie op de maatschappij en hoe zal de wisselwerking plaatsvinden? Practitioners en wetenschappers uit de sector hebben er verschillende beelden bij. De een verwacht dat robots en algoritmes de wereld overnemen, de ander ziet een prachtige samensmelting van mens en cybernetica, terwijl weer anderen de mensheid via de inzet van technologie de vervuilde aarde zien terugbrengen naar een biologisch juiste balans.

In ieder scenario is het uitgangspunt dat de mensheid het aan zichzelf verplicht is om het beste uit haar eigen uitvindingen te halen ten gunste van de menselijkheid. Met andere woorden, informatieprofessionals máken technologie en helpen bij het implementeren van deze technologie. Ze zijn zowel makers als gebruikers als opleiders. Ze faciliteren andere mensen en organisaties in de toegang tot informatie. Met andere woorden: Informatieprofessionals bewaken de ethiek en het welzijn van de mensheid in relatie tot de inzet van technologie en de gevolgen van opeenvolgende disruptieve golven in de maatschappij.

Deze bevindingen zijn in 5 thema’s samengevat die tijdens het Smart Humanity event aan de orde komen in tal van kennis-, inspiratie – en creatiesessies:
• SMART CITIZEN / De gelukkige burger / Over duurzame toegankelijkheid voor iedereen!
• SMART USER / Gebruikers en burgers aan het woord & De happy user / Over inclusiviteit
• SMART ETHICS / De praktische mens / Over de hectiek rond professionele ethiek
• SMART DATA / De wijze onderzoeker / Over data-isme
• SMART PRO / De krachtige Professional / Blijvend competent

Leden van NLdigital krijgen korting op deelname voor het evenement. De korting krijg je door je via deze link aan te melden. Het tarief bedraagt EUR 250 (in plaats van EUR 325) voor registratie tot en met 30 september en EUR 300 (in plaats van EUR 375) voor registratie daarna. Wees welkom!

Meer informatie over het event is te vinden op de website.