9 juni 2016

ICT-project met impact? Nomineer hem nu voor een award!

AVOND VAN DE DIGITALE ECONOMIE

Het staat iedereen vrij om een project te kandideren. Dat kan een eigen project zijn of een project van anderen. De jury zal ook zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten.

Criteria

Voor de Digital Impact Award zijn Nederland ICT en ECP op zoek naar inzendingen die:

  • Het belang van de digitale economie voor een breed publiek tastbaar maken of  aantoonbaar positief effect hebben op mens en maatschappij
  • Op geavanceerde wijze gebruik maken van ICT
  • Spraakmakend zijn
  • Van recente datum zijn


Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

De uitreiking van de Nederland ICT Impact Award 2016 vindt plaats op 8 september 2016 tijdens de Avond van de Digitale Economie.

Jurering

Alle inzendingen voor de Digital Impact Award worden na aanmelding beoordeeld of ze voldoen aan bovengenoemde criteria. Bovendien dient u voldoende informatie over de ICT-toepassing te hebben bijgevoegd. Wanneer dit niet het geval is, nemen we contact met u op.

De jury selecteert uit de kandidaten drie projecten die worden genomineerd. Eén daarvan ontvangt tijdens de Avond van de Digitale Economie op 8 september a.s. de Digital Impact Award.

 

Over Nederland ICT
Nederland ICT is de branchevereniging van de ICT-sector met ruim 550 aangesloten bedrijven. Onze achterban vertegenwoordigt circa € 30 miljard aan omzet. Met leden van groot tot MKB, uit alle segmenten van de ICT-sector is Nederland ICT dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de branche in volle breedte.

Over ECP
ECP | Platform voor de InformatieSamenleving is een neutraal platform waar bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen met als doel het gebruik van ICT in de Nederlandse samenleving te versterken. Daarnaast zet ECP met debat en onderzoek het maatschappelijk en economisch belang van ICT op de agenda.