15 april 2015

Handreiking cybersecurity voor bestuurders & CSR Magazine

CYBERSECURITY

Beleidsmakers, academici en bedrijven overleggen de komende dagen in Den Haag over de aanpak van cybersecurity op nationaal en globaal niveau. Maar ook binnen organisaties zou het onderwerp hoog op de agenda moeten staan. De Cyber Security Raad publiceert daarom een handige handreiking cybersecurity voor bestuurders. Want een veilige IT-infrastructuur begint in de boardroom.

Onze specialisten op het gebied van privacy en veiligheid hebben bijgedragen aan de publicatie. De handreiking bevat uitleg over de risico’s van gebrekkige cybersecurity, een overzicht van belangrijke functies binnen een organisatie, tips voor bestuurders en een handige checklist met maatregelen.

CSR Magazine

Daarnaast is deze week de eerste editie van het CSR Magazine uit: een magazine over de Cyber Security Raad en haar werkzaamheden. Het magazine bevat artikelen over actuele issues op het gebied van cybersecurity in Nederland. Ook komen de leden van de raad aan het woord in korte interviews, waaronder de voorzitter van Nederland ICT, Bart Hogendoorn.