5 december 2016

Deelname Holland IT and Smart Industry House tijdens Hannover Messe

Van 24 april tot met 28 april 2017 vindt de HANNOVER MESSE plaats, de grootste industriële beurs ter wereld met ruim 5.000 exposanten uit meer dan 100 landen en 200.000 internationale bezoekers. Wil je ook je bedrijf presenteren? Reserveer dan een plaats in het Holland IT and Smart Industry House.

Sinds vorig jaar is de Hannover Messe uitgebreid met de vakbeurs Digital Factory om het thema digitalisering in de industrie op de kaart te zetten. Aangezien Nederland op dit gebied veel te bieden heeft, zal in 2017 het Holland IT and Smart Industry House worden georganiseerd. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zich hier te presenteren en te laten zien dat men in Nederland moet zijn voor technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

Wil je ook van deze mogelijkheid gebruik maken (aanmelden kan tot uiterlijk 9 december a.s.)? Neem dan voor meer informatie contact op met ons secretariaat op telefoonnummer 0348 – 49 36 36 of via mail.