19 november 2020

Collectiviteitskorting Zilveren Kruis: maak jij al gebruik van dit ledenvoordeel?

ZORG

Ben je lid van NLdigital, dan kun je via Zilveren Kruis gebruik maken van een collectiviteitskorting op zorgverzekeringen voor jezelf, je werknemers en gezinsleden van je werknemers. Je kiest de zorgverzekering die bij jou past en hebt keuze uit verschillende basisverzekeringen. Hoe uitgebreid je aanvullend verzekerd wilt zijn bepaal je zelf. 

Korting

De nieuwe premies zijn inmiddels bekend voor 2021. Je krijgt als lid van NLdigital 3,5% korting op een basisverzekering en 10% korting op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering. Naast vergoedingen en kortingen biedt Zilveren Kruis je ook services, zoals een zorgcoach die helpt bij wachtlijstbemiddeling en advies geeft over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, of als je wilt werken aan je gezondheid, kun je gebruikmaken van een vitaliteitscoach.

Aanmelden

Maak je nog geen gebruik van de collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis? Bekijk dan het volledige aanbod op onze pagina op de website van Zilveren Kruis. Je kiest hier de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past en vindt hier alle informatie over de vergoedingen. Als je overstapt, dan regelt Zilveren Kruis dat je huidige zorgverzekering wordt opgezegd (aanmelden uiterlijk 31 december). Ben je al aangesloten via ons bij Zilveren Kruis, dan heb je de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2021 al ontvangen. Je bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Nog geen lid?

Maar ben je benieuwd wat we nog meer voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Bekijk de voordelen