13 augustus 2018

CES Unveiled Amsterdam keert in september terug naar Nederland

CES Unveiled Amsterdam

CES Unveiled Amsterdam keert voor het tweede jaar terug om de nieuwste technologische innovaties vanuit Nederland en de omliggende regio te presenteren. Registreer nu voor dit evenement om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, energie & milieu, mobiliteit, resiliency en smart cities te ontdekken.

Ontdek hoe technologie de manier waarop we leven, werken en spelen verbetert gedurende dit eendaagse evenement, waar 80 bedrijven uit Nederland en de omliggende regio hun nieuwste ontwikkelingen tonen. Neem deel samen met naar verwachting 700 inkopers, senior managers, media, managers van brancheorganisaties en andere tech influencers en vang een glimp op van de innovatie die te zien is tijdens CES 2019 in Las Vegas.

Executive Forum on Innovation

Nieuw dit jaar tijdens CES Unveiled Amsterdam is het Executive Forum on Innovation. Tijdens dit programma voor experts uit de sector, zullen opinieleiders uit de branche hun inzichten delen over opkomende trends en technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, energie & milieu, mobiliteit, resiliency en smart cities.

De afsluitende beursvloer en netwerkreceptie biedt kans aan 80 startups en gevestigde bedrijven vanuit Nederland en de omliggende regio om de nieuwste innovaties te presenteren.

Registreer

Registreer vandaag nog en mis deze kans niet om strategische connecties aan te gaan, het laatste nieuws te horen voor de komende CES 2019 en om de nieuwste technologische innovaties te ervaren vanuit Nederland.

CES Unveiled Amsterdam is een eendaags evenement, enkel toegankelijk voor het bedrijfsleven en vindt plaats op donderdag 27 september 2018 in de Beurs van Berlage, Amsterdam.

Meer informatie

Meer informatie is beschikbaar op CES.tech/UnveiledAmsterdam.