26 juli 2016

Aanvullende workshop voor prijsmodel aanbesteding EASI2016

SAMENWERKING MET DE OVERHEID

Het programma Aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk (IWR) wil daarom graag in een aanvullende workshop met marktpartijen de dialoog aangaan over de uitwerking van een alternatief prijsmodel voor de aanbesteding. Nederland ICT ondersteunt het programma Aanbesteding IWR door marktpartijen de mogelijkheid te bieden zich in te schrijven via Nederland ICT.

De workshop is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om zich in te schrijven op de aanbestedingen onder IWR|EASI2016. Dit zijn specifiek partijen die de volgende infrastructuurproducten en –diensten leveren rondom de werkplek: beeldschermen, vaste ICT-werkplekken en laptops/accessoires/mobiele ICT-werkplekken (B-V-LAM). De workshop gaat niet over het prijsmodel van MFP-faciliteiten en netwerkprinters.

Zie de officiële uitnodiging voor uitgebreide informatie over de doelgroep, de opzet en de inhoud van de workshop.

De workshop vindt plaats op dinsdag 23 augustus 2016 van 13.00-17.00 uur op de Lange Voorhout 19, te Den Haag en wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Je kunt je tot donderdag 11 augustus 17.00 uur aanmelden via Miranda Zwijnenburg van Nederland ICT: miranda.zwijnenburg@nederlandict.nl

Voor vragen kun je terecht bij Floor Lekkerkerker, Nederland ICT: floor.lekkerkerker@nederlandict.nl