Werkgroep Onderwijs

De Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De ambitie richt zich enerzijds op het vergroten van digitale kennis en vaardigheden en anderzijds het verkleinen van het tekort aan IT-talenten.

De werkgroep wordt geleid door Michiel van Vlimmeren, Managing Director HPE en portefeuillehouder Onderwijs en Arbeidsmarkt binnen het Algemeen Bestuur van NLdigital.

Voor wie?

De Werkgroep Onderwijs is exclusief toegankelijk voor leden van NLdigital die een bijdrage willen leveren aan modernisering en digitalisering van het onderwijs (van PO tot WO), en ideeën hebben over de transformatie van de arbeidsmarkt. Bedrijven in de werkgroep ontplooien op eigen initiatief vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen-perspectief (MVO/CSR)-projecten voor het onderwijs.

Wil je ook deelnemen aan dit netwerk? Neem dan contact met ons op!

Wanneer?

De werkgroep Onderwijs komt op frequente, onregelmatige basis bijeen op kantoor van NLdigital. De frequentie is afhankelijk van eigen initiatieven en projecten en van actuele, externe ontwikkelingen.

Wat gebeurt er?

Tijdens de bijeenkomsten worden trends, ontwikkelingen en knelpunten over onderwijs en arbeidsmarkt besproken en standpunten bepaald. Daarnaast wordt er binnen de werkgroep collectief en slim samengewerkt (met partners) aan initiatieven met concrete resultaten om de zichtbaarheid van de ambitie te vergroten.

Deelnemende bedrijven

Lijkt het je interessant om deel te nemen, maar ben je nog geen lid van NLdigital? Bekijk dan hier de voordelen van het lidmaatschap en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Privacystatement
Instellingen

NLdigital respecteert jouw privacy

Daarom geven we je de controle over de manier waarop wij met je data omgaan. In ons privacystatement lees je hoe we dat doen en kun je jouw (eerdere) voorkeuren wijzigen.

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het tonen van de website en de bijbehorende functionaliteit, en voor het uitvoeren van de gevraagde dienstverlening.

Lees meer

We optimaliseren continu onze website. Daarvoor analyseren we websitebezoek via Google Analytics. Dit hebben we op de privacyvriendelijke wijze, volgens de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens, ingericht.

Lees meer

Met Linkedincampagnes introduceren we ons collectief en onze diensten in de digitale sector. We slaan gegevens over websitebezoek op om de effectiviteit van onze advertenties te meten, om advertenties te leveren die relevant zijn en om het aantal keren dat je een advertentie ziet te beperken.

Lees meer
Vergeet alles Jouw voorkeuren zijn verwijderd