Product Software Netwerk

Het Product Software Netwerk is een actief en geliefd ledennetwerk waar ondernemers van ruim dertig lidbedrijven van NLdigital aan deelnemen. Voorzitter en starter van het netwerk is Wolter Smit, oprichter en CEO van TOPDesk.

Voor wie?

Het netwerk is exclusief toegankelijk voor dga’s en directeuren van productsoftwarebedrijven met meer dan dertig medewerkers. Zo is er een groep bij elkaar met vergelijkbare uitdagingen. Bovendien is het netwerk alleen toegankelijk voor leden van NLdigital. Een niet-lid is wel welkom als introducé om op deze manier het netwerk een paar keer te kunnen meemaken.

Wil je ook deelnemen? Neem dan contact met ons op!

Wanneer?

Het netwerk komt vier keer per jaar bij elkaar op wisselende locaties. Het tijdstip is er eentje die goed past bij de ondernemers: voor de file heen, na de file terug. Starttijd is rond 15 uur en de eindtijd is rond 19 uur. De liefhebbers kunnen daarna een hapje eten op eigen initiatief.

Wat gebeurt er?

Het netwerk is ontstaan uit de behoefte van een aantal leden om ervaringen en visies uit te wisselen met collega-ondernemers. Het netwerk heeft een informeel en vertrouwelijk karakter. Het programma varieert: soms wordt er een externe spreker uitgenodigd, een andere keer spreekt iemand van de groep zelf. Er komen altijd veel vragen los, die doorgaan tijdens de borrel.

Recente bijeenkomsten

  • Juli 2019: keynote Michiel Schipperus, CEO Sana Commerce
  • Maart 2019: keynote van entrepreneur en icoon Jan Baan
  • December 2018: keynote van Bas van der Veldt, CEO van AFAS en bestuurder NLdigital
  • September 2018: themasessie over expansie naar het buitenland

 


Deelnemers van de bijeenkomst in maart 2019

Deelnemende bedrijven