Netwerk Energie en Klimaat

Het netwerk Energie en Klimaat biedt een platform voor de uitwisseling van kennis en ervaringen over duurzame digitalisering. We delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie en klimaat, door jou als lid te betrekken bij consultatie van nieuw beleid, implementatie van regelgeving, nieuwe onderzoeken en coalities. Dit netwerk is exclusief voor leden van NLdigital. Wil je ook meepraten? Neem contact met ons op.

Doelgroep netwerk

De afvaardiging vanuit de organisaties is veelal de CSR/MVO-manager bij een IT-dienstverlener, operations manager bij een datacenter of MVO/energiemanager bij een telecombedrijf. Ben jij werkzaam binnen dit veld en wil je mee praten? Meld je dan aan.

Tijdsinvestering

Dit netwerk komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Verder zullen er updates zijn per mail en tussendoor is er informeel contact via mail en telefoon.

Deelnemende bedrijven

Jeroen van der Tang

NLdigital wil werken aan een klimaatneutrale digitale sector in 2030 en andere sectoren helpen te verduurzamen met digitale oplossingen. Een ambitieus doel dat we alleen kunnen halen door samen te innoveren en ons energieverbruik te verduurzamen. We delen in dit netwerk de laatste beleidsontwikkelingen, kennis en ervaringen met elkaar. Meld je aan en praat mee!

Jeroen van der Tang
Public policy manager Duurzaamheid, NLdigital

Dit ledennetwerk is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.


Deel via:

Misschien ook interessant

Commissie Cybersecurity

De commissie Cybersecurity houdt zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecuritywetgeving.
Commissie
26

Werkgroep Onderwijs

Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De...
Commissie
21

Platformcollectief

Het Platformcollectief is een samenwerkingsverband van in Nederland gevestigde platformbedrijven, op initiatief van NLdigital. Het Platformcollectief wil meer helderheid bieden...
Commissie
10