Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Zapphire helpt organisaties hun kwaliteit, veiligheid en efficiency te vergroten door het leveren van gebruiksvriendelijke, betrouwbare en veilige bedrijfssoftware.

We ontwikkelen deze software samen met onze klanten. Zo zorgen we voor een naadloze aansluiting op de bedrijfsvoering. Vanuit de samenwerking met onze klanten weten wij dat veiligheid van informatie erg belangrijk is met bovendien de verplichting vanuit wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging (compliance). Daarom vormen Informatiebeveiliging en Privacy ook een belangrijk deel van ons dagelijkse activiteiten en doen wij er binnen Zapphire alles aan om dit tot in de haarvaten van onze organisatie te borgen. Zapphire is ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Showcases:

Supportbook

Supportbook is een test management platform. Oorspronkelijk ontwikkeld voor en door ziekenhuizen. Nu al jaren een generieke tool voor vele sectoren. Supportbook draait al in meer dan 70 organisaties!

Het faciliteert progressie- en (automatisch) regressietesten met een intuïtieve workflow. Met Supportbook ben je aantoonbaar in control omdat alle testprocessen zijn ondergebracht in één tool. Het biedt de mogelijkheid om release documentatie te uploaden en de wijzigingen die daarin beschreven staan automatisch te verspreiden naar de juiste persoon. Hij/zij krijg alleen dat behapbare stukje die van toepassing is. Lange releasenotes doorspitten is verleden tijd!

Met Supportbook professionaliseer je niet alleen het testproces, maar deel je ook nog eens testresultaten met andere organisaties. Zo wordt er samen slimmer gewerkt en meer kwaliteit gerealiseerd.

Als coördinator heb je realtime inzicht in de voortgang van de tests die worden uitgevoerd in overzichtelijke dashboards. En uiteraard draai je eenvoudig rapportages voor stakeholders. Supportbook biedt zekerheid en ondersteuning voor accountantscontroles, certificeringen en audits met betrekking tot ISO 27001, NEN 7510 en de BIO.

Supportbook is binnen een dag geïmplementeerd, makkelijk in gebruik en ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

https://supportbook.nl/

MTbook

MTbook is hét data-, informatie- en kennisplatform voor meer dan 9.000 medische hulpmiddelen van bijna 2.000 fabrikanten.

MTbook biedt zorginstellingen meer grip, zicht en controle op de uitvoering van processen rondom medische technologie. Bovendien helpt MTbook om te besparen op de kosten voor aanschaf, ingebruikname en instandhouding van medische technologie en hulpmiddelen. En dat, zonder dat dit hoge risico’s of kwaliteitsverlies met zich meebrengt.

Kortom; Samenwerken aan kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van medische technologie.

Categorieën

  Leverancier van:

  • Software
 • Ontwikkeling maatwerksoftware
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

 • MKB
 • Grote bedrijven
 • Richt zich op sector:

 • Zorg en welzijn
 • ICT, informatiesector
 • Afzetmarkt(en):

 • Afzetmarkt NL
 • Afzetmarkt Europa