Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Intellfence BV is een Cybersecurity en Artificial Intelligence (AI) trainingsprogramma ontwikkelaar en aanbieder met focus op het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde Cyber Security- en AI-programma's om de kloof in de trainingsmarkt te overbruggen tussen het standaardcertificatieprogramma en de reële behoefte in de markt.
De Nederlandse markt voor Cyber Security-training zal de komende jaren profiteren van de wereldwijde groei in Cybersecurity en AI. Deze groei biedt geweldige kansen voor aanvullende en effectieve nieuwe manieren om Cybersecurity-professionals op de hoogte te houden.
https://www.linkedin.com/company/intellfence/

Showcases:

Intellfence Cyber Securitytrainingen en workshops op maat.

Met veel succes zetten wij bij diverse klanten een jaar lang leren in; Een abonnement voor de medewerker met IT-kennis, 1x per maand een workshop van plm. 3 uur. Deze onderwerpen zijn diepgaander gericht op IT- Informatiebeveiliging. Gerichte training met diverse onderwerpen, iedere maand een nieuw item. Intellfence ontwikkelt voor u trainingen op maat met een hoge kwaliteit, dit doen wij door diepgaande onderzoeken te doen in samenwerking met onze specialisten, deze informatie verwerken in het trainingsmateriaal.

Deze reeks workshops is bedoeld om organisaties een goede introductie te geven over een bepaalde workshop, onderwerp. De deelnemers hebben veelal interesse in bepaalde onderwerpen, maar missen een duidelijk overzicht en diepgaande kennis van het onderwerp.

Het doel is om iedereen te helpen goede kennis op te kunnen doen over het onderwerp en de gerelateerde taxonomie. Met als doel dat zij in staat zijn een gesprek te voeren over de verwachtingen van het onderwerp of deze kunnen evalueren of het een onderwerp is dat waar ze zich verder in willen verdiepen door middel van een meerdaagse training.

De workshop maakt deel uit van een continu voortgezet onderwijsprogramma om security professionals op de hoogte te houden van de vele ontwikkelingen in de cybersecurityindustrie.

 1. Cyber Threat Intelligence (CTI)

 2. Cyber Threat Hunting (CTH)

 3. Threat modeling in software development LifeCycle (SDLC)

 4. Cloud Security Essentials

 5. Security Assessment, Audit, and Penetration Testing

 6. Understanding Data Loss Prevention (DLP)

 7. Cyber Security Risk Management

 8. Computer Crime Investigation and Forensics

 9. Ransomware Resilience and Incident Response

 10. Understanding Zero Trust Security (ZTS)

 11. Introduction to Practical Cryptography

 12. How to Build Security into Software Through OWASP secure coding Principles.

Veel van onze klanten vinden 4 dagen te veel om op training te gaan, daar hebben wij naar geluisterd en hebben deze trainingen omgezet naar 2 dagen.

De tweedaagse trainingen zijn bedoeld om een zeer intensief twee dagen over een bepaald onderwerp te bieden. Het bevat veel meer dan een inleidend niveau.

Het zijn een gespecialiseerde trainingen over een cybersecurity-onderwerpen.

De training is bedoeld voor deelnemers die op efficiënte wijze geavanceerde praktische kennis van een bepaald onderwerp op willen doen.

Deze 2-daagse training biedt de inhoud van een volwaardig 4-daags trainingsprogramma aan. dag vooropleiding, 2 dagen training en nog 1 dag zelfstudie na de training.

Alle deelnemers ontvangen vooraf materialen die zij thuis kunnen bestuderen in de vorm labs.

1. Ransomware Resilience and Incident Response

2. Cyber Threat Intelligence (CTI)

3. Cyber Threat Hunting (CTH)

4. Practical Cryptography

5. Secure Software Development in DevOps with OWASP

Maar het is ook nog steeds mogelijk de 5 daagse Masterclass te volgen, deze 2 zijn een groot succes inmiddels.

5-Daagse Masterclass

De Masterclass-programma's zijn zeer specialistisch, zonder redundantie en hands-on.

Onze Masterclass-programma's zijn zeer hands-on. We streven er dan ook naar om tijdens de training verschillende scenario's uit de real-life aan de deelnemers over te brengen.

1. Advanced Cloud Security & Hardening the Cloud Infrastructure (CCSP)

2. Advanced Network Defender & Threat Intelligence, Ransomware, and Threat Hunting

Categorieën

  Leverancier van:

  • Advies en ondersteuning
 • Overig - anders namelijk:Opleidingen
 • Maakt gebruik van technologieën:

 • Internet of Things
 • Artificial Intelligence
 • Virtual Reality
 • Mixed Reality
 • 5G
 • Richt zich op:

 • MKB
 • Grote bedrijven
 • Richt zich op sector:

 • Geen sector specialisatie
 • Afzetmarkt(en):

 • Afzetmarkt NL
 • Afzetmarkt Europa