Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Soapbox Security is opgericht door twee ervaren security professionals, die voorheen werkzaam waren bij vooraanstaande multinationals. Wij hebben daar onze grote passie ontdekt: het ontwikkelen van security metrics. Wij kwamen er namelijk achter dat er niet of nauwelijks gemeten werd binnen cybersecurity. Toen wij wel begonnen te meten, leidde dat al op korte termijn tot een ongekende verbetering.

Sommige bedrijven investeren in security tools, maar wordt er niet gemeten in hoeverre die ook echt bijdragen aan een betere security posture. Bij andere bedrijven is het probleem dat het security teams niet lukt om effectief te communiceren over security, zodat de benodigde investeringen helemaal uit blijven.

En soms is het een combinatie.

Dit is waar Soapbox Security voor staat. Stop met het managen van security vanuit de onderbuik, en angst wat er zou kunnen gebeuren, start met het meten en communiceren van de feiten.

Showcases:

Categorieën

  Leverancier van:

  • Advies en ondersteuning
 • Consultants
 • Securityprovider
 • Kennis, scholing en ontwikkeling
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):