Onze leden

Alle leden van NLdigital hebben een eigen organisatieprofielpagina. Op welk vlak zijn onze leden expert? Hoe kunnen zij jou ondersteunen? Als lidbedrijf kun je jouw organisatiepagina zelf beheren via het ledenportal.

Op zoek naar meer informatie over een specifiek bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie en klik op de logo’s voor een achterliggende pagina.

Bedrijfsactiviteiten:

Enkele maanden geleden hebben we het ++ALLEREERSTE++ online alarmsysteem van Nederland geïntroduceerd: SecurityForce®: Uw Gevarenmelder, Criminelenmelder & Virusmelder-in-1! Ons online alarm gaat verder, waar een virusscanner niet tegen beveiligd is. We hebben ieder gevaar in ons vizier, en houden ieder gevaar buiten de deur. We melden dit via het platform, sms en/of e-mail met een kort & krachtige gevarenmelding: www.ikbenbeveiligd.nl.

Met inmiddels 50.000+ fans, gebruikers en ambassadeurs op het platform en Social Media en 200+ positieve reviews, zijn we hard op weg heel Nederland te behoeden voor de explosieve groei van online cybercriminaliteit! Om de veiligheid terug te brengen naar zij die het echt nodig hebben, doneert SecurityForce® €5 euro van ieder verkocht abonnement van €29,95 aan Het vergeten kind & Stichting armoedefonds. Lees hier meer over The SecurityForce® Giving Back Foundation: https://www.ikbenbeveiligd.nl/foundation/. Binnen nu en enkele weken zal er zich tevens een ambassadeur aansluiten, die heel Nederland kent als een vechter tegen de criminaliteit, een echte crimefighter!

Showcases:

Categorieën

  Leverancier van:

  • Software
 • Ontwikkeling maatwerksoftware
  • Platforms en internetdiensten
 • Communicatiediensten
  • Advies en ondersteuning
 • Securityprovider
 • Maakt gebruik van technologieën:

  Richt zich op:

  Richt zich op sector:

  Afzetmarkt(en):