Laden Evenementen

Ledenlunch voor directeuren | meer dan 20 werknemers

Wanneer?


19 september @ 12:00 - 13:30 uur

Waar?

NLdigital
De Corridor 5, Breukelen

Ben je recent lid geworden of ben je nieuw bij je bedrijf dat lid is van NLdigital? We maken heel graag kennis met je onder het genot van een lunch in ons Clubhuis.

Tijdens de lunch gaan we graag met jou en de andere ondernemers in gesprek om meer te leren over jou en je bedrijf. Je krijgt de ruimte om jezelf en je bedrijf te introduceren, kennis te delen en te leren van andermans werkervaringen met het lidmaatschap. Ook staan we stil bij onze vereniging. We gaan in op waar NLdigital voor staat, wat we al voor de sector betekenen, en bespreken de activiteiten waarbij jij je als lid kunt aansluiten.

Doelgroep

Deze lunch is gericht op directeuren van bedrijven met meer dan 20 werknemers (schaal 3 en hoger).

Namens NLdigital zijn Lotte de Bruijn (directeur), Emily Glastra (voorzitter) en Else van Nieuwkerk (hoofd ledenzaken) aanwezig.

Vanwege de populariteit kunnen nieuwe leden, of nieuwe directeuren van bestaande leden maximaal 1 keer per jaar bij een ledenlunch aanhaken.

Ben je onlangs lid geworden van NLdigital en ben je de directeur van het bedrijf (of ben je een nieuwe directeur bij een bestaand lidbedrijf)? Meld je dan aan voor deze lunch. Heel graag tot dan!

Dit evenement is alleen voor leden

Ben je nog geen lid van NLdigital maar ben je wel geïnteresseerd in meer informatie over het lidmaatschap? Lees hier meer over ons lidmaatschap.

Aankomende evenementen

26
juni

Algemene Ledenvergadering

09:30 - 10:15
Voor leden
26
juni

Besloten: Netwerk Energie & Klimaat

14:00 - 17:00
Voor leden