10 november 2022

Zo word je marktleider – domineer jouw markt met de ‘Big 5’

VERENIGING

Wanneer

12 januari

Locatie

Online via Teams

15.00 - 16.00 uur

Kosten

Gratis, exclusief voor leden van NLdigital

Waarom lukt het de sales niet om een afspraak voor elkaar te krijgen bij een beslisser, terwijl je diensten en producten beter zijn dan die van de concurrent? Dat komt omdat 80% van de aankoopreis van jouw potentiële klant zich online afspeelt, buiten jouw zichtveld. Maar hoe zorg je er nu voor dat je online zichtbaar bent en dat je content optimaal bijdraagt aan je sales (en zichtbaarheid)? Danielle Navas-Brandt vertelt je er alles over tijdens een marketingwebinar op donderdag 12 januari.  

De ‘Big 5’

Voordat jouw potentiele klant een aankoopbeslissing neemt, wil hij/zij altijd eerst informatie hebben. Spreker Danielle Navas-Brandt gaat tijdens deze webinar in op de vijf belangrijkste onderwerpen (de ‘Big 5’) van informatie voor aankoop. Welke dat zijn en hoe je hiermee omgaat hoor je van Danielle. Ze deelt ook resultaten die andere bedrijven hebben geboekt met deze methode en hoe zij binnen 1,5 jaar de markt domineerden. Na het webinar heb je voldoende handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

De ‘Big 5 onderwerpen’ maken deel uit van de ‘They Ask, You Answer’ methodiek overgevlogen uit de VS. Danielle Navas-Brandt is de eerste gecertificeerde coach van de BeNeLux van deze methodiek en auteur van de Nederlandse vertaling van het bijbehorende boek.

Doelgroep

Deze webinar is exclusief voor leden van NLdigital en bedoeld voor het mbk (directieleden). Ben jij CEO/directeur, CCO/sales directeur of CMO/marketing directeur? Meld je dan aan.