9 maart 2023

Bijeenkomst ‘Zakendoen met de overheid: de nieuwe ARBIT-voorwaarden’

CONTRACTEN EN VOORWAARDEN, SAMENWERKING MET DE OVERHEID

Wanneer

19 april

Locatie

NLdigital

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Gratis

Bedrijven die zakendoen met de (Rijks)overheid lopen vaak aan tegen de ARBIT-voorwaarden. Deze Algemene Rijksvoorwaarden bij IT-overeenkomsten (ARBIT) kunnen soms tot discussie leiden. De voorwaarden hebben inmiddels ook een update gekregen en zijn gemoderniseerd. Wat zijn die veranderingen en wat betekenen die voor de leveranciers? We organiseren een bijeenkomst over dit onderwerp.

Op 19 april gaan we in gesprek met Bram Lamens, Chief Legal Counsel bij het ministerie van Veiligheid & Justitie en één van de schrijvers van de nieuwe ARBIT. Hij zal een toelichting geven op de nieuwe ARBIT en de veranderingen die daarin zijn doorgevoerd. Ook vanuit de sector zal een perspectief worden gegeven op de nieuwe voorwaarden.

Vanuit de sector geeft Vincent de Vaal een perspectief op de nieuwe voorwaarden. Vincent is manager Legal bij Eurofiber Group en voorzitter van de Juridische Commissie bij NLdigital.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op 19 april van 16.00 – 17.30 uur, met afsluitend een netwerkborrel. Locatie: kantoor van NLdigital, De Corridor 5 in Breukelen.

Doelgroep

Interessant voor iedereen die commercieel of juridisch betrokken is bij opdrachten vanuit de overheid.