17 december 2021

Webinar ‘Auteursrecht op software: kansen en valkuilen’

SOFTWARE

Wanneer

27 januari

Locatie

Online

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €75,- excl. btw

Auteursrecht op software, wat houdt dit eigenlijk in? Is jouw software (nog) wel van jou. Je hebt de ontwikkelaar betaald voor de software, maar betekent dit dan ook dat je het auteursrecht hebt? Of heb je dit (onbedoeld) weggegeven? Hoe zorg je ervoor dat je het auteursrecht op software veiligstelt? Wat zijn hierbij de kansen en risico’s? En hoe werkt dit dan met het verkopen van je auteursrechten bij verkoop van je bedrijf?

Veel vragen die mensen over software stellen bij onze juristen zijn te herleiden naar de vraag ‘wie heeft het auteursrecht c.q. intellectueel eigendom op software en hoe is dit vastgelegd’? Komen bovenstaande vragen jou bekend voor en wil je hier antwoord op of bevestiging dat je dit goed hebt geregeld? Neem dan deel aan de webinar op donderdag 27 januari 2021 en stel je vragen!

Programma webinar

11.00 uur Welkom en spelregels webinar
11.05 uur Henk Bethlehem – jurist NLdigital
12.10 uur Afronding en eventuele privé chat voor individuele vragen
12.30 uur Einde

Doelgroep

Deze webinar is voor iedereen die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor de verkoop en ontwikkeling van software.

Datum en locatie

Deze webinar vindt plaats op donderdag 27 januari 2021 van 11.00 – 12.30 uur.

Voor leden is deze webinar gratis. Niet-leden betalen €75- excl. btw.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname en voorafgaand aan het webinar een mail met instructies voor deelname.