7 oktober 2021

Webinar: ‘Word Data Pro(f)

AVG

Wanneer

11 november

Locatie

Online

13.00 - 14.30 uur

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €75,- excl. btw

De Avg is inmiddels breed geïmplementeerd. Maar er blijven updates en wijzigingen komen. Veel vragen die over de Avg gesteld worden bij onze juristen zijn te herleiden naar de vragen: ‘Wie is verwerker?’, ‘Wat zet ik in een verwerkersovereenkomst?’, ‘Hoe implementeer ik de Avg?’ ‘Hoe ga ik om met de doorgifte van persoonsgegevens naar een derde land?’

Tijdens dit webinar zal Henk Bethlehem, sr. jurist bij NLdigital hier op ingaan. Ook komt onze Data Pro Code voorbij. De Data Pro Code, een praktische vertaling van de Avg voor verwerkers (data processors). Deze code is in nauwe samenwerking met onze leden en de Autoriteit Persoonsgegevens ontwikkeld en is in 2020 door de AP goedgekeurd. Wij geven je meer informatie hoe jouw organisatie kan aantonen als verwerker aan de Avg te voldoen.

Komen deze vragen jou bekend voor en wil je hier antwoord op of bevestiging dat je dit goed geregeld hebt? Of wil je meer weten over Data Pro? Neem dan deel aan dit webinar op donderdag 11 november en stel je vragen!

Doelgroep

Dit webinar is voor iedereen die binnen de ICT-organisatie te maken krijgt met privacy en vragen over de Avg.

Programma

13.00 u. Welkom en spelregels webinar
13.05 u. Presentatie
Henk Bethlehem – jurist NLdigital
13.55 u. Korte pauze
14.00 u. Vervolg presentatie Henk
14.20 u. Afronding en evt. privé-chat voor individuele vragen
14.30 u. Einde