10 mei 2022

Webinar: ‘Word Data Pro(f); Avg voor gevorderden’

AVG

Wanneer

11 oktober

Locatie

Online

12.00 - 13.00 uur

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €75,- excl. btw

De Avg is inmiddels breed geïmplementeerd. Maar er blijven updates en wijzigingen komen. Veel vragen die over de Avg gesteld worden bij onze juristen zijn te herleiden naar de vragen: ‘Wie is verwerker?’, ‘Wat zet ik in een verwerkersovereenkomst?’, ‘Hoe implementeer ik de Avg?’ ‘Hoe ga ik om met de doorgifte van persoonsgegevens naar een derde land?’

Tijdens dit webinar zal Inge Bremmer, jurist bij NLdigital hier op ingaan. Ook komt onze Data Pro Code voorbij. De Data Pro Code, een praktische vertaling van de Avg voor verwerkers (data processors). Deze code is in nauwe samenwerking met onze leden en de Autoriteit Persoonsgegevens ontwikkeld en is in 2020 door de AP goedgekeurd. Wij geven je meer informatie hoe jouw organisatie kan aantonen als verwerker aan de Avg te voldoen.

Komen deze vragen jou bekend voor en wil je hier antwoord op of bevestiging dat je dit goed geregeld hebt? Of wil je meer weten over Data Pro? Neem dan deel aan deze webinar op dinsdag 11 oktober 2022 van 12.00 – 13.00 uur via Teams.

Doelgroep

Deze webinar is voor iedereen die binnen de ICT-organisatie te maken krijgt met privacy en vragen over de Avg. We gaan bij deze webinar wat dieper in op de onderwerpen en gaan er dus vanuit dat de Avg niet nieuw voor je is.

Programma

12.00 u. Welkom en spelregels webinar
12.05 u. Presentatie
Inge Bremmer – jurist NLdigital
12.55 u. Afronden en ruimte voor individuele vragen
13.00 u. Einde

Kosten

Het webinar is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 75,- (excl. btw).