4 augustus 2020

Webinar: toelichting IT Beloningsbenchmark

HRM

Wanneer

25 augustus

Locatie

Online

Kosten

Geen kosten

Wil jij weten of de IT Beloningsbenchmark jouw bedrijf nuttige inzichten kan bieden? Meld je dan aan voor het gratis webinar, waarin we je informatie geven over o.a. het proces en voorbeeldresultaten, en jij al je vragen kunt stellen.

Programma

Tijdens een informatief webinar zal Wolf Sijpestein (Compensation & Benefit Consultant bij Human Capital Group) je op een vrijblijvende manier meer vertellen over de IT Beloningsbenchmark. Veelgestelde vragen, proces, doelgroep, kosten en privacy komen hierbij aan bod. Uiteraard staan we open voor andere vragen/onderwerpen. Stel ze gerust tijdens de webinar!

Aanmelden

Ben je als HR-verantwoordelijke of directeur werkzaam bij een lidbedrijf van NLdigital?

Meld je dan aan voor dit webinar op dinsdag 25 augustus van 10.00 – 11.00 uur. Komt deze dag je niet goed uit, dan organiseren we dit webinar nogmaals op woensdag 23 september van 14.00 – 15.00 uur.

Over de IT Beloningsbenchmark

Heb je moeite om nieuwe software-ontwikkelaars of systeembeheerders aan te trekken? Vertrekken er collega’s naar concurrenten in de markt? Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven in de digitale sector omgaan met leasebudgetten? Of vraagt de OR om een onafhankelijk meetinstrument voor de marktconformiteit van beloningen? Dan is de deelname aan de benchmark relevant voor jouw organisatie.

De uitkomst van de beloningsbenchmark geeft inzicht in de marktconformiteit van jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met deze inzichten kun je concreet aan de slag om jouw beloningsbeleid aan te passen, zodat je een aantrekkelijke werkgever bent en blijft.

Wil je alvast wat extra informatie over de benchmark, zodat je vragen kunt voorbereiden voor de webinar?

Human Capital Group

De IT Beloningsbenchmark is een gezamenlijk initiatief van NLdigital en Human Capital Group. HCG is een HR-adviesbureau dat veel ervaring heeft met salarisvergelijkingen, met als doel IT-bedrijven te helpen inzicht te krijgen in de marktconformiteit van de arbeidsvoorwaarden.