11 november 2021

Webinar ‘Succesvol werven, selecteren en binden van divers tech talent’

DIVERSITEIT EN INCLUSIE

Wanneer

6 december

Locatie

Online

12.00 - 13.15 u.

Kosten

Gratis

Er is in de digitale sector een groot tekort aan geschikt talent. Ruim 60.000 IT-banen kunnen hierdoor niet worden ingevuld. Door in te zetten op de instroom en het behoud van divers (tech) talent, vergroten we niet alleen de ‘pipeline’ van arbeidspotentieel, maar maken we de digitale sector en daarmee onze producten en diensten ook inclusiever.

Maar hoe doe je dit? Hoe kun je zorgen voor het succesvol werven, selecteren en binden van divers tech talent? Yeni Joseph, Public Policy manager bij NLdigital gaat als moderator hierover in gesprek met experts op het gebied van Diversiteit & Inclusie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en tips & tricks delen zij hoe jouw bedrijf hiermee aan de slag kan gaan.

Experts

  • Nikky Hofland, directeur van TechMeUp
    Dit techfonds vindt dat iedereen recht heeft op toegang tot onderwijs. Geld mag nooit een reden zijn om een opleiding niet te kunnen volgen. Daarom zet zij zich, samen met haar partners en opleiders, in voor de toegankelijkheid van opleidingen en een diverser en inclusiever tech-ecosysteem.
  • Charlotte Melkert, Co-Founder en CEO van Equalture
    Equalture is een recruitment technologie welke gamification inzet om bedrijven te ondersteunen in het objectief beoordelen van de (cognitieve) skills en persoonlijkheidskenmerken van zowel hun kandidaten als hun huidige team. Dit met als doel om hiring decisions te baseren op wetenschap en data, in plaats van onderboekgevoel.
  • Jochen Roef, CEO van Traicie
    Traicie  is een HR tech bedrijf met als missie de meest objectieve en inclusieve pre-screening tool te zijn die mensen wereldwijd helpt een baan te vinden, waarin ze hun natuurlijke kwaliteiten kunnen inzetten.