1 april 2021

Webinar: ‘IT-geschillen oplossen met SGOA’

CONTRACTEN EN VOORWAARDEN

Wanneer

20 mei

Locatie

Online

Kosten

Gratis

Bij het leveren van producten of diensten ontstaan er helaas soms conflicten en geschillen tussen samenwerkende organisaties. Maar niemand zit te wachten op langlopende, stroperige rechtbankprocedures met de nodige publiciteit en onzekere uitkomsten. Daarom omarmt NLdigital al heel lang een alternatieve aanpak van conflicten en geschillen, onder meer in de vorm van arbitrage, ICT-mediation en conflictpreventie. In de NLdigital Voorwaarden en haar voorlopers staat dat SGOA (Stichting GeschillenOplossing Automatisering) de instantie is waar geschillen worden voorgelegd. Maar wat is SGOA en wat houdt hun dienstverlening in?

Tijdens een online bijeenkomst op donderdag 20 mei 2021 van 13.30 – 14.30 u. zullen SGOA-bestuursleden Chris Barbiers, Joost Linnemann en Peter van Schelven toelichten welke rol de SGOA speelt bij het voorkomen en oplossen van conflicten tussen IT-leveranciers en hun klanten. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Programma

13.30 u. Welkom en introductie
Henk Bethlehem, jurist NLdigital
13.35 u. SGOA dienstverlening/mediation
Chris Barbiers, SGOA
14.00 u. Arbitrage
Peter van Schelven, SGOA
14.20 u. Vragen
Joost Linnemann
14.30 u. Afronding
Henk Bethlehem, jurist NLdigital

Doelgroep

Ben je gebruiker van de NLdigital Voorwaarden (of voorlopers hiervan), dan is het goed om te weten wat de SGOA voor jou als gebruiker van de voorwaarden kan betekenen. Deelname aan het webinar is gratis.

Aanmelden voor het webinar

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Klomp, tel. 0348 – 49 36 36 of e-mail.