21 april 2020

Webinar HR: arbeidsrechtelijke vraagstukken in tijden van corona

Wanneer

6 mei

Locatie

Online

Kosten

Geen

Waarschijnlijk krijg je de laatste tijd HR/arbeidsrechtelijke vragen die je nog niet eerder hebt gehad. Bijvoorbeeld over het verplicht opnemen van verlof, uitbetaling van reiskostenvergoeding of het tijdelijk veranderen van de werkzaamheden van medewerkers. Tijdens een webinar op woensdag 6 mei van 10.00 – 11.00 uur gaan we antwoord geven op deze vragen. We worden hierin bijgestaan door een advocaat van AWVN advocaten. Neem je ook deel?  

Tijdens deze webinar zal de advocaat eerst de meest gestelde en de meest opvallende HR/arbeidsrechtelijke vragen behandelen. Vervolgens is er ruimte om met elkaar ervaringen te delen en specifieke vragen voor te leggen. Het is fijn als we van tevoren zicht hebben op welke vragen er spelen in jouw organisatie, zodat we dit mee kunnen nemen in de voorbereidingen.

Er is ruimte voor maximaal twintig deelnemers. Bij overinschrijving organiseren we een tweede webinar op een nader te bepalen datum. Na aanmelding ontvang je instructies over de deelname aan de webinar.

Voor wie?

Deze webinar is bedoeld voor HR-professionals van leden van NLdigital. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (20 personen), dus meld je snel aan! (vanwege het beperkte aantal plaatsen max. 1 persoon per bedrijf).

Programma

  • Welkomstwoord
  • Inleiding, wat speelt er?
  • Meest gestelde/meest opvallende HR – en arbeidsrechtelijke zaken belicht
  • Behandeling ingestuurde vragen
  • Vragen n.a.v. de presentatie
  • Afsluiting

HR-advies nodig?

Als lid kun je bij ons terecht voor ondersteuning en advies op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen, veranderende sociale wetgeving, medezeggenschap, reorganisaties en coaching. Ook is er een collectief pensioenfonds voor de creatieve en digitale sector.

Meer informatie