3 september 2020

Webinar ‘Het moderne belonen’

ARBEIDSMARKT

Wanneer

9 november

Locatie

Online

Kosten

Gratis voor leden. Niet leden betalen €125,- excl. btw

Structuur in arbeidsvoorwaarden die aansluiten op de markt, zonder daarbij flexibiliteit en creativiteit te verliezen. Daar zijn veel organisaties naar op zoek. Ben jij benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden? En wil je weten wat de stappen zijn in de ontwikkeling van een beloningsbeleid? Neem dan op maandag 9 november a.s. van 14.00 – 16.00 uur deel aan de webinar ‘Het moderne belonen’.

Tijdens dit webinar vertellen Hanneke van Dorst en Wolf Sijpesteijn, consultants van Human Capital Group gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, je meer over de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden in de IT-markt (resultaten IT Beloningsonderzoek). Verder gaan ze in op trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden én geven ze inzicht in diverse verschijningsvormen van belonen. Welke stappen moet je nemen om te komen tot een arbeidsvoorwaardenbeleid die past bij jouw organisatie? Hanneke en Wolf vertellen je er meer over op 9 november (tijd van 14.00 – 16.00 uur)! Het webinar heeft een interactief karakter, dus genoeg ruimte voor het stellen van je vragen.

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor HR-verantwoordelijken van organisaties die aan de slag willen met hun arbeidsvoorwaardenbeleid.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je deelnemen, meld je dan aan via een van de aanmeldbuttons op deze pagina. Leden van NLdigital kunnen kosteloos deelnemen. Niet-leden betalen €125,- ex. btw.