8 maart 2022

Webinar DDMA: Data delen buiten de EU

PRIVACY
Webinar DDMA

Wanneer

10 maart

Locatie

Online

16.00 - 17.00 uur

Kosten

€50,- voor leden, niet-leden betalen €100,-

Op donderdag 10 maart van 16.00 – 17.00 uur organiseert DDMA een webinar over het delen van data buiten de EU. Ze praten je in een uur bij over Schrems-II, de huidige stand van zaken en hoe je nu verder kunt in de praktijk. 

Bijna twee jaar lang was er relatief weinig nieuws over de directe impact van de Schrems-II uitspraak. In 2022 lijken toezichthouders toch scherper te kijken naar het delen van data buiten de EU. Kun je Google Analytics nog gebruiken? En hoe zit dat met andere marketingtools buiten de Europese grenzen? Op 10 maart praten ze je bij over de huidige stand van zaken en hoe jij nu verder kunt in de praktijk. Inclusief ruimte voor vragen.

Over DDMA

DDMA is de branchevereniging voor datagedreven marketing, sales en service. We werken samen met DDMA om kennis te delen met onze leden.

Aanmelden

Je vindt hier meer informatie over deze webinar en een formulier om aan te melden. Als lid van NLdigital kun je met korting deelnemen. Vink hiervoor bij aanmelding aan dat je lid bent van NLdigital en gebruik de kortingscode: NLDIGITALXDDMA2022.