10 mei 2022

Webinar: ‘Avg in vogelvlucht: basisbegrippen en do’s en don’ts

AVG, HELPDESK JURIDISCH

Wanneer

23 juni

Locatie

Online

12.00 - 13.00 uur

Kosten

Gratis voor leden, niet-leden betalen €75,- p.p. excl. btw

Wil je meer weten over de verplichtingen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg)? Leren welke do’s en don’ts van belang zijn om te zorgen dat je organisatie Avg compliant is? Neem dan deel aan ons webinar op donderdag 23 juni 2022 en krijg inzichten en praktische handvatten voor jouw organisatie om te voldoen aan de verplichtingen van de Avg.

Jurist Inge Bremmer legt de basisbegrippen van de Avg uit, zoals het verschil tussen verwerker en verantwoordelijke. Aan de orde komen vragen als: Ben ik verwerker en/of verwerkingsverantwoordelijke? En moet ik als verwerker ook een register bijhouden? Moet ik een (sub)verwerkersovereenkomst hebben? Moet ik een DPO/functionaris gegevensbescherming hebben? Welke Avg-tools biedt NLdigital (Data Pro)?

Tijdens de workshop krijg je uitgebreid de mogelijkheid vragen te stellen.

Doelgroep

Deze webinar is bestemd voor iedereen die binnen zijn organisatie te maken krijgt met de Avg, maar nog weinig of geen basiskennis heeft of zijn basiskennis wil opfrissen. Het webinar kan gebruikt worden als ‘awareness’ training. Voor gevorderden zijn er Avg-specials die dieper ingaan op specifieke onderwerpen voor ICT-leveranciers. Zie ons webinar van 29 september 2022.

Deze webinar vindt plaats op donderdag 23 juni 2022 van 12.00 – 13.00 uur online via Teams.

Kosten

Het webinar is gratis voor leden. Niet-leden betalen € 75,- (excl. btw).