1 september 2020

Webinar ‘Wat moet je weten over aanbesteden? De basis uitgelegd’ – extra datum

Wanneer

24 november

Locatie

Online

Kosten

Gratis voor leden. Niet leden betalen €125,- excl. btw

Heb je weleens overwogen mee te doen aan een aanbestedingstraject, maar zag je er tegen op omdat je er geen of weinig ervaring mee hebt en heb je hierdoor kansen voorbij laten gaan?

De Aanbestedingswet biedt het mkb meer kansen opdrachten te verwerven bij (kleinere) overheden dan je hoogstwaarschijnlijk zelf voor mogelijk houdt. Dit webinar is bedoeld als een kennismaking met het aanbestedingsrecht. Tijdens dit webinar op dinsdag 24 november neemt Karelijne van Kampen je, aan de hand van de Aanbestedingswet en voorbeelden uit de praktijk, mee door de verschillende fases van een aanbestedingsprocedure. Ze laat je zien waar je aan moet denken én wat de aanbestedende dienst van je verwacht. Daarnaast zal ze tips en tricks voor het inschrijven op een aanbesteding met je delen, zodat je nog meer succes hebt.

Het webinar zal een interactief karakter hebben, dus er is veel ruimte voor het stellen van vragen. Hiervoor wordt er een maximaal aantal deelnemers (1 per bedrijf) aangehouden van 15 personen.

Karelijne van Kampen, Van Kampen Advocatuur is advocaat Europees en Nationaal aanbestedings- en Staatssteunrecht.

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor directeuren, projectmanagers, salesmanagers en accountmanagers van ICT-leveranciers.

Datum

De webinar vindt plaats op dindag 24 november 2020 van 15.00 – 17.00 uur.

Aanmelden

Leden kunnen gratis deelnemen. Niet-leden betalen €125,- (excl. btw). Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je ook deelnemen?