19 september 2019

Vergadering ICT Leerplatform

LEERPLATFORM

Wanneer

26 september

Locatie

Nederland ICT

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

-

Donderdag 26 september komt het ICT Leerplatform van Nederland ICT weer bij elkaar. Het ICT Leerplatform is een ledennetwerk van Nederland ICT van zo’n 25 ICT-opleiders en komt ongeveer zes keer per jaar bij elkaar. Deze vergadering staat de ‘Aanbesteding (IV) trainingen Rijksoverheid’ op het programma. 

Een aantal van de deelnemers van het ICT Leerplatform is in 2016 geselecteerd als leverancier bij de Aanbesteding (IV) trainingen Rijksoverheid (IV – Informatie Voorziening). Het ICT Leerplatform heeft in de afgelopen jaren drie keer een overleg gefaciliteerd tussen de Rijksoverheid en de huidige geselecteerde leveranciers.

De belastingdienst, die een voortrekkersrol heeft bij de nieuwe Aanbesteding (IV) trainingen Rijksoverheid, heeft Nederland ICT als marktpartij verzocht om op basis van de ervaringen van de huidig geselecteerde leveranciers, maar ook op basis van wat er nu en in de toekomst zal spelen in de ICT / IV markt, aanbevelingen te doen voor een volgende uitvraag door de overheid voor IV-trainingen.

Het ICT Leerplatform heeft deze marktscan uitgevoerd en zal haar aanbevelingen begin oktober aanleveren aan de Belastingdienst zodat, na gunning van de volgende aanbesteding, de deelnemende Rijksoverheidsorganisaties maximaal worden voorzien van training en ontwikkelingen die gebaseerd zijn op de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt.

Doelgroep en deelname

De doelgroep van dit ledennetwerk bestaat uit opleiders in de ICT, bedrijven die tools ontwikkelen voor leren of bedrijven die e-learningplatforms of leermethodieken ontwikkelen. Ben je werkzaam bij een lidbedrijf van Nederland ICT, val je in deze doelgroep en wil je deelnemen aan dit ledennetwerk? Neem dan contact op met Minoe de Bruijn van Nederland ICT.