17 september 2019

Vergadering commissie Cybersecurity en Privacy

COMMISSIE PRIVACY

Wanneer

24 september

Locatie

Nederland ICT

De Corridor 5

Breukelen

Kosten

Dinsdag 24 september is de vergadering van de commissie Cybersecurity en Privacy. Deelnemers aan deze commissie zijn vertegenwoordigers van lidbedrijven aangesloten bij Nederland ICT (vanaf 1 oktober NLdigital) die binnen hun organisatie op strategisch niveau verantwoordelijk zijn voor cybersecurity en privacy.

Deze keer staat de vergadering in het teken van IoT. We hebben een drietal gastsprekers uitgenodigd die vertellen over hun projecten.

Sprekers

Yvo Verschoor van de Consumentenbond werkt samen met een aantal internationale partnerorganisaties aan een testprogramma voor met internet verbonden apparaten en richt zich op privacy en security.

Daarnaast zullen Elmer Lastdrager en Jelte Jansen van SIDN Labs komen vertellen over SPIN, een ‘omgekeerde firewall’ voor IoT-apparaten.

Verder worden de deelnemers kort bijgepraat over de beleidsontwikkelingen in het kader van de ‘Roadmap digitale veilige hard- en software’ en worden actualiteiten uitgewisseld.

Deelnemen

Ben je werkzaam bij een lidbedrijf van Nederland ICT en strategisch verantwoordelijk voor cybersecurity en/of privacy en heb je interesse in deelname aan deze commissie, dan horen we dit graag!