6 april 2021

Inspireer leerlingen met jouw IT-expertise (regio Randstad)

ONDERWIJS

Wanneer

12 mei

Locatie

Microsoft Teams

10.15 - 11.00 uur

Kosten

-

Middelbare scholen en hun leerlingen staan te popelen om aan de slag te gaan met informatica. Maar de vraag naar docenten is al jaren groter dan het aanbod. Gelukkig zit Nederland bomvol enthousiaste IT-professionals, zoals jij! Lijkt het jou leuk om leerlingen in de regio Utrecht/Amsterdam te inspireren met jouw expertise in IT? Maak dan (vrijblijvend) kennis met het project Co-Teach.

In het project Co-Teach Informatica maak je projectonderwijs dat aansluit op jouw expertise. Dit doe je samen met bevoegde leraren en vakdidactici. Co-Teaching noemen we dat. Tijdens deze kennismaking vertelt onze collega Jelmer Schreuder je meer over dit project. Natuurlijk is er ook veel tijd om je vragen te stellen.

Planning

We organiseren drie kennismakingen:
* Op 11 mei van 10.15 – 11.00 uur: meld je hier aan.
* Op 12 mei van 10.15 – 11.00 uur: meld je hier aan.
* Op 8 juni van 10.15 – 11.00 uur: meld je hier aan.

Komen deze drie data niet uit en wil je wel graag kennismaken? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Doelgroep

Deze kennismaking is voor:
* IT-professionals die leerlingen willen inspireren met hun IT-expertise.
* HR-professionals en directeuren die de medewerkers ruimte willen geven om hieraan mee te doen en hiervoor willen werven.

Meer informatie

Wil je meer lezen over het project of alvast weten wat er van je verwacht wordt? Kijk dan op de website van Co-Teach Informatica.