26 september 2019

R.AI Conferentie opent World Summit AI

Wanneer

7 oktober

Locatie

UP Building

Piet Heinkade 55

Amsterdam

Kosten

€150,-

Wil jij volledig op de hoogte zijn over de kansen, implicaties en toepassing van (Responsible) AI? Kom dan op 7 oktober 2019 naar de ALLAI Responsible AI (R.AI) Conferentie in Amsterdam; het openingsevent van WorldAIWeek. NLdigital is aanwezig en we nodigen onze leden uit om ook naar de conferentie te komen.

Dirk van Roode gaat spreken over onze Ethische Code AI tijdens een van de break-out sessies van de conferentie. Daarnaast zijn er plenaire sessies en andere break-outsessies, waarin wordt ingegaan op onder andere:

  • De kansen van Responsible AI voor jouw organisatie
  • De ethische, juridische en sociaal-maatschappelijke implicaties van AI
  • De de Europese AI strategie en het werk van de EU High Level Expert Group
  • Mogelijke Europese en internationale regelgeving
  • High impact AI (zoals gezichtsherkenning, predictive policing)

Voor wie?

De ALLAI R.AI Conferentie is bedoeld om het bedrijfsleven, de academische wereld, de sociale partners, burgers, beleidsmakers en NGO’s samen te brengen om te bespreken hoe verantwoorde AI te bereiken.

Sprekers

Er is een diverse groep aan sprekers uit verschillende hoeken van de samenleving. Zo wordt de openingskeynote gehouden door Catelijne Muller, voorzitter van ALLAI en lid van de High Level Expert Group on AI, bestaat het panel tijdens de groepsdiscussie uit Virginia Dignum (Umea Universiteit en High Level Expert Group on AI), Kathalijne Buitenweg (Tweede Kamer), Robert Went (WRR), Aimee van Wynsberghe (TU Delft en High Level Expert Group on AI) en Barry O’sullivan (Cork University) en presenteert Virginia Dignum haar boek ‘Responsible AI’. Dirk van Roode is één van de sprekers in de break-out sessies.

Programma

15.30   Inloop

16.00   Opening

16.00 – 19.30   Plenaire & Break-out sessies

19.30   Netwerkborrel en officiële openingsreceptie World Summit AI.

Het volledige programma is te vinden op de website van ALLAI.

Tickets met korting

Als lid van NLdigital krijg je korting op jouw aanmelding. Kies voor:

  • 25% korting op het ticket voor de conferentie
  • Bij je aanmelding voor de conferentie, gratis een ticket voor de World Summit AI.

Vragen?

Voor vragen over de conferentie kun je direct contact opnemen met ALLAI. Heb je vragen over onze ethische code AI? Neem dan contact op met Dirk van Roode.