23 juli 2019

Ook na de Brexit Avg-compliant?

Wanneer

18 september

Locatie

maincubes

Capronilaan 2

Schiphol-Rijk

Kosten

Gratis voor leden

Boris Johnson is verkozen tot de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk. Door deze ontwikkeling ziet het er steeds meer naar uit dat er een harde Brexit gaat komen op 31 oktober 2019. Doe jij zaken met het VK of staat data in het VK? Wij adviseren je voorbereidingen te gaan treffen op het no-deal scenario, zodat je ook na 31 oktober Avg-compliant bent. Meld je aan voor de bijeenkomst op 18 september.

Alex de Joode, public policy manager bij Nederland ICT, praat je tijdens de bijeenkomst bij over de gevolgen van een harde Brexit op data-uitwisseling met het Verenigd Koninkrijk. Ook vertelt hij welke stappen je kunt nemen om je security op orde te houden na 31 oktober. Daarnaast is er volop gelegenheid om met mede-ondernemers te sparren over de gevolgen en te nemen maatregelen om ook na 31 oktober 2019 Avg-compliant te zijn.

Voorbereiding

Deelnemers kunnen zich op de bijeenkomst voorbereiden door de Brexit toolkit van Nederland ICT te downloaden en te gebruiken. In deze toolkit vind je:

  • Toelichting
  • Stappenplan
  • Voorbeeldbrief Inventarisatie (sub)verwerkers (alleen voor leden)

Programma

De bijeenkomst duurt van 9.30 – 11.30 uur. Bij interesse is er ook mogelijkheid om na de bijeenkomst een rondleiding te krijgen door het datacenter van maincubes.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bestemd voor iedere organisatie die zaken doet met het Verenigd Koninkrijk of data heeft staan in het Verenigd Koninkrijk, organisaties die gebruik maken van onze Brexit toolkit of ondernemers die meer willen weten over de gevolgen van de Brexit voor hun onderneming.

Waar?

Het event wordt gehouden bij maincubes in Schiphol-Rijk.

Interesse? Meld je dan aan!

Aanmelden kan via de button rechts op deze pagina, en is voor dit evenement verplicht. Vanwege beveiligingseisen bij maincubes wordt ook gevraagd om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.