18 januari 2021

Online bijeenkomst werkgroep Onderwijs

ONDERWIJS

Wanneer

8 februari

Locatie

MS Teams

Kosten

-

Maandag 8 februari a.s. van 15.00 – 16.30 uur is de online bijeenkomst van de werkgroep Onderwijs.

Wat wordt er besproken?

De Werkgroep Onderwijs is een ledennetwerk waarin leden met elkaar bouwen aan het onderwijs en de arbeidsmarkt van de toekomst. De ambitie richt zich enerzijds op het vergroten van digitale kennis en vaardigheden en anderzijds het verkleinen van het tekort aan IT-talenten.

Programma

Frens Vonken, voorzitter van Stichting HBO-i, komt vertellen over de stichting; waar ze vanuit HBO ICT aan werken en waar ze samenwerking willen zoeken met het bedrijfsleven.

Ivar Troost geeft een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van het project Co-Teach Informatica. Dit project is onlangs van start gegaan en NLdigital is hier vanaf het begin nauw bij betrokken geweest.

Aan het einde van de meeting willen we graag een rondje doen voor de wensen in onderwerpen het komende jaar. Bijvoorbeeld of er een behoefte is aan specifieke gastsprekers vanuit bv. onderwijs of overheid.

Deelnemen aan dit netwerk?

Wil je een bijdrage leveren aan modernisering en digitalisering van het onderwijs en heb je ideeën over de transformatie van de arbeidsmarkt?

Meld je aan