16 augustus 2019

Nieuw businessnetwerk voor onze CEO’s uit Gelderland en Overijssel

Wanneer

26 september

Locatie

Oost NL

Laan van Malkenschoten 40

Apeldoorn

Kosten

gratis

Digitalisering betekent voor alle mkb-bedrijven in Nederland niet alleen operationele verandering, maar ook strategisch een ‘reset’. NLdigital start daarom samen met Oost NL een lokaal businessnetwerk voor 25 IT-executives met het doel deze transformatie binnen het mkb te versnellen. Het netwerk is exclusief voor CEO’s van middelgrote IT-bedrijven en CIO’s van middelgrote bedrijven uit andere sectoren – uit de provincies Gelderland en Overijssel.

Wat komt er ter tafel? Denk aan thematische bijeenkomsten over innovatieve technologieën, nieuwe business modellen en benodigde leiderschapsveranderingen. Maar ook zullen we kijken naar de belemmeringen en kansen voor digitalisering in de regio. Zoals het realiseren van innovatieve samenwerkingsprojecten in de keten.

De vorm van de bijeenkomst zal variëren, maar de doelen zullen hetzelfde blijven: we helpen je aan meer klantinzichten, nieuwe netwerken, potentiële business kansen en een verbeterde positionering als digitaal koploper.

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst op 26 september van 8.00 – 9.30 uur leggen we graag onze ideeën voor aan alle IT-executives met interesse tot deelname. We horen graag jullie input om vervolgens gezamenlijk een definitief programma op te stellen. Wees welkom en ontbijt met ons mee!

We vernemen graag uiterlijk donderdag 5 september of je erbij zult zijn. Dat kan door een mail te sturen naar ledenzaken@nederlandict.nl.