14 mei 2020

Netwerkbijeenkomst DGA (product) software netwerk

DGA (PRODUCT) SOFTWARE NETWERK

Wanneer

8 juni

Locatie

Online bijeenkomst

Kosten

Geen

Ben je directeur/ondernemer en sta je aan de top van een groeiend softwareproduct- of SAAS-bedrijf, met minimaal 20 medewerkers en is je bedrijf lid van NLdigital? Op maandag 8 juni is er een netwerkbijeenkomst (online) van het Product Software Netwerk van NLdigital. Dit netwerk (ondernemers van ruim dertig lidbedrijven nemen deel) is ontstaan uit de behoefte van een aantal leden om ervaringen en visies uit te wisselen met collega-ondernemers en heeft een informeel en vertrouwelijk karakter. 

Programma

De netwerkbijeenkomst vindt plaats op maandag 8 juni 2020 van 15.00 – 16.00 uur en zal online plaatsvinden.

Thema van deze netwerkbijeenkomst is, hoe kan het ook anders, het Coronavirus. We willen ons vooral richten op de economische impact. René Corbijn, hoofd Beleid en Public Affairs van NLdigital, zal ons kort bijpraten wat hij ziet in onze sector, wat er gebeurt in de lobby bij VNO-NCW en welke gedachten er zijn over de effecten op de economie.

Daarna is het tijd om met elkaar van gedachten te wisselen. Hoe staan jullie er voor? Zijn er successen te melden? Of drama’s? Wil je iets weten van je software-collega’s? Natuurlijk is René ook beschikbaar om vragen te beantwoorden. Kortom een ideale gelegenheid om even bij te praten met vakgenoten en te zien hoe de vlag erbij hangt.

Vanwege de digitale vorm houden we het formele gedeelte op een uur: maandag 8 juni van 15.00 tot 16.00 uur. Uiteraard is het natuurlijk niet verboden als mensen blijven hangen om verder bij te kletsen.

Je kunt je aanmelden via het ledenportal. Deelnemers ontvangen een week van tevoren een link voor Microsoft Teams.

Ben je geen lid van NLdigital, dan ben je welkom als introducé om op deze manier het netwerk een paar keer te kunnen meemaken.

Deelnemen?

DGA/directeur van een groeiend softwareproduct- of SAAS-bedrijf, met minimaal 20 medewerkers?

Meld je aan