8 maart 2021

Op zoek naar Software Developers? Maak kennis met het Dream Developer programma (webinar)

ONDERWIJS

Wanneer

6 april

Locatie

Online

Kosten

-

NLdigital, Cloud IT Academy en de Hogeschool Utrecht hebben de handen ineen geslagen om het tekort aan IT-talent op te lossen.

Werken en studeren voor studenten. En werkgevers krijgen software developers die direct aan de slag kunnen! Stichting Cloud IT Academy (CITA) ontwikkelde, in samenwerking met Hogeschool Utrecht voor Software Development, een succesvol studeren/werken programma: Dream Developer. Dit is een nieuwe en innovatieve duale hbo-opleiding. Om je verder te informeren organiseren we op dinsdag 6 april 2021 een webinar.

In 2021 zal de tweede lichting studenten starten met werken én studeren. Voor deze lichting zijn we op zoek naar bedrijven die plekken hebben voor aankomende software developers. Ze kunnen via een werkend leren traject direct bij jouw bedrijf aan de slag.

Wil je meer weten over het Dream Developer programma? Schrijf je in voor deze webinar op dinsdag 6 april 2021 van 11.00 – 12.30 uur. In het webinar zullen o.a. de projectleider en een deelnemend bedrijf toelichten wat de meerwaarde is voor jouw bedrijf, wat er van jouw bedrijf wordt verwacht bij deelname en wat jij van het programma en de student mag verwachten.