21 maart 2019

Ledenlunch voor directeuren

Wanneer

22 mei

Locatie

SLTN InterAccess

Colosseum 9

Hilversum

Kosten

Gratis

Nederland ICT organiseert op woensdag 22 mei 2019 een ledenlunch voor directeuren. Voor deze lunch nodigt Nederland ICT zowel de directeuren van nieuwe leden, als directeuren van bestaande leden uit.

De lunch biedt een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de branchevereniging, maar vooral ook om jezelf en je bedrijf te introduceren bij collega-directeuren en ondernemers uit de sector. Tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht waar Nederland ICT voor staat en bij welke activiteiten je kunt aansluiten om te zorgen dat je bedrijf het lidmaatschap optimaal benut. Daarnaast horen we graag je wensen en verwachtingen. Vertel ons wat Nederland ICT voor je kan betekenen!

We zijn voor deze lunch te gast bij SLTN InterAccess. Gastheer is Eugene Tuijnman, directeur van SLTN en lid van het algemeen bestuur van Nederland ICT.

De ledenlunch vindt plaats op woensdag 22 mei van 12.00 uur tot 14.00 uur bij SLTN, Colosseum 9 in Hilversum.

Om interactie zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de groep beperkt tot 12 personen (1 persoon per bedrijf). Helaas is deze lunch vol.

Zou je het heel leuk vinden om een keer bij een ledenlunch voor directeuren aanwezig te zijn? Houd dan de agenda op de website in de gaten, of stuur ons een mailtje en we brengen je op de hoogte zodra de datum van de volgende lunch bekend is!